• Έναρξη Προπονήσεων

  Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, για όλες τις ηλικίες.

 • Children team

  Παιδικό τμήμα....

 • BABY team

  Οι μικροί μας φίλοι...

 • EPEE TEAM

  Η ομάδα ανδρών του Ξίφους Μονομαχίας, Βαβλέκης Νικόλαος, Τσιουμάνης Δημήτριος, Αντωνόπουλος Αλέξανδρος.

 • Ξίφος ασκήσεως
 • fencingFOIL

  Κοντινές επαφές, πάντα με ασφάλεια...

 • Ελληνική Ακαδημία Ξιφασκίας

  Αίθουσα 160 τετραγωνικών μέτρων σύμφωνα με τις νόμιμες προδιαγραφές. 

Ελληνική Ακαδημία Ξιφασκίας

Ελληνική Ακαδημία Ξιφασκίας ΓαλάτσιΗ Ελληνική Ακαδημία Ξιφασκίας είναι αθλητικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2018 στο Γαλάτσι από ανθρώπους με αγάπη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ξιφασκία. Η έδρα του είναι στην οδό Απειράνθου 12 & Πλάτωνος, σε καινούργια κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα 160 τετραγωνικών μέτρων σύμφωνα με τις νόμιμες προδιαγραφές.

Σκοπός του σωματείου είναι να γνωρίσει την ξιφασκία σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να αθληθούν σωματικά και πνευματικά.

Τα οφέλη της ξιφασκίας περιλαμβάνουν όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.  

Οι μικροί ξιφομάχοι παίζουν σε έναν ευχάριστο χώρο "ξιφομαχώντας" με συνομήλικούς τους στα πλαίσια του "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους με ιδιαίτερες ασκήσεις υπό την επίβλεψη γυμναστών/στριών - προπονητών/τριών αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Για τους εφήβους η διέξοδος από την καθήλωση στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου μπορεί να επιτευχθεί με το άθλημα της ξιφασκίας. Η γνωριμία με συνομήλικούς τους, η ομαδική προπόνησή τους, η ευγενής άμιλλα αλλά και η προσπάθεια απόκτησης της νίκης του παιχνιδιού είναι οι παράγοντες που θα δώσουν στα παιδιά το διάλειμμα αλλά και την εκτόνωση που χρειάζονται από το ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Οι ενήλικες έχουν την ευκαιρία να αθληθούν με έναν ευχάριστο τρόπο χωρίς την μονοτονία των μεμονωμένων ασκήσεων αλλά μέσω κινήσεων που διαμορφώνονται από το ¨παιχνίδι¨της ξιφασκίας έχοντας στόχο την νίκη ή την βελτίωση έναντι του αντιπάλου.

Τηλεφωνήστε μας τώρα για να γνωρίσετε το ευγενές άθλημα της ξιφασκίας. ΔΕΝ χάνεται τίποτα αλλά σίγουρα θα μαγευτείτε από αυτό το υπέροχο άθλημα τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας.

Για την διευκόλυνση των αθλητών και γονέων ο σύλλογος παρέχει τον εξοπλισμό που απαιτείται για τους πρώτους μήνες.

 

 

 

 

Ελληνική Ακαδημία Ξιφασκίας, Απειράνθου 12 Γαλάτσι, 2114046315, 6978698084, 6983504460